Rendelés: Webáruház
Telefon: 06 30 / 278-5256
Azonnali ingyenes visszahívás!
E-mail: lackoegeszsegcentruma@gmail.com

Facebook

 akciós árpafű, búzafűlé

22.000,- Ft megrendeléstől igényelje törzsvásárlói kártyáját, mely 10% kedvezményre jogosít!

Zöld árpafű és árpafűlé

Tápanyagokban leggazdagabb növény.

A rákos sejtek oxigén jelenlétében nem tudnak létezni.

Dr. Otto Wartburg (Nobel-díj, 1931)

lúgosító ételek, lúgosítás

Az árpafű a hideg-mérsékelt öv legősibb, és ma is legfontosabb gabonaféléje. Már hatezer évvel ezelőtt a legtöbb életerőt adó táplálékként beszéltek az árpafű kivonatokról. Ez az egyik legrégebben háziasított növény a búzafű mellett.

Az árpafű az árpa csíranövénye. Dr. Yosihide Hagiwara japán professzor, a Zöldárpa-kivonat című könyv szerzője húsz éves kutatómunka eredményeként ismerte fel és bizonyította be, hogy a közismert növényünk a csíráztatott árpa zöld levele, " a Föld tápanyagokban leggazdagabb növénye". 18 aminosav található az árpafű lében, beleértve azt a nyolcat, amelyek nélkülözhetetlenek a szervezetünk számára.

Gazdag A, C, és K vitaminban,tartalmaz Béta-karotint, B1, B2, B6, E, H vitamint, folsavat, pantoténsavat, káliumot, kalciumot, magnéziumot, vasat, rezet, cinket, (SOD), antioxidánsokat és klorofillt. Az árpafű lé könnyen felszívódik az emésztőrendszerben, hozzájuttatva szervezetünket a nélkülözhetetlen táplálékokhoz. Antioxidáns hatása megvédi a szervezetet az alapvető károsodásoktól, erősíti az immunrendszert. Gazdag energiaforrás, ezért alkalmazása különösen hasznos lehet a sportolók számára.

Rendszeres fogyasztása enyhíti az allergiás tüneteket. Szabályozza az emésztést, javítja a fizikai és szellemi erőnlétet. Segítség a szervezet elsavasodásából eredő, problémák megoldásában, fekélybetegségre, savtermelés szabályozására, lúgosításra is kiváló. A zöld levek fogyasztása kifejezetten ajánlott a vérszegénységben szenvedőknek, és a vegetáriánus étrendet követőknek is.

Az árpafű keserű anyagai jó hatással vannak a HASNYÁLMIRIGYRE, a GYOMORRA, a MÁJRA, valamint a VESÉRE! Tökéletes táplálék!

Magyar termék!

Asztalos László emv.
Telefon: 06 30 / 278-5256
E-mail: lackoegeszsegcentruma@gmail.com

Green Life Egészségcentrum | lúgosítás, lúgosító ételek | búzafű, búzafűlé | árpafű, árpafűlé | árak