Rendelés: Webáruház
Telefon: 06 30 / 278-5256
Azonnali ingyenes visszahívás!
E-mail: lackoegeszsegcentruma@gmail.com

Facebook

 akciós árpafű, búzafűlé

A lúgosító életmód alapjai

A szervezet megfelelő sav-bázis egyensúlyának kialakításhoz nem csak a táplálkozási, de életvezetési szokásainkon is célszerű változtatnunk. A kiegyensúlyozott életmód legalább olyan fontos, mint a megfelelő lúgosító ételek fogyasztása! Bizonyos külső tényezők hatására szervezetünk elindulhat a savasodáshoz vezető úton. De lássuk, mik ezek az impulzusok!

Stressz

A stressz egészségkárosító hatásait könyvtárnyi irodalom taglalja. Azt azonban talán kevesen tudják, hogy szorongás hatására a szervezet anyagcserés savakkal telítődik, melyek hosszútávon súlynövekedést okozhatnak. A stressz elleni legjobb fegyver a rendszeres testmozgás, a felesleges energia levezetése. Már heti két-három edzés is jelentős javulást eredményezhet! A környezetváltozás szintén hatékony lehet: ha lehetőségünk van rá, nézzünk másik munkahely után, vagy költözzünk új helyre!

Alváshiány

A kevés, vagy nem pihentető alvás erősen megterheli szervezetünket. Testünk reakciója az alváshiányra a fokozott savtárolás - ettől még fáradtabbak, levertebbek és enerváltabbak leszünk. Napi 8 óra zavartalan alvással visszazökkenhetünk az eredeti kerékvágásba, és a szervezet sav-bázis egyensúlyát is helyreállíthatjuk.

Gyógyszerek

A legtöbb gyógyszernek sajnos savasító hatása van: az antidepresszánsok, a fejfájás-csillapítók, a vérnyomáscsökkentők mind, mind károsak lehetnek sav-háztartásunkra. Szervezetünk a csodabogyók kártékony reagensei ellen intenzív zsírtermeléssel védekezik - így szinte garantált a testsúlynövekedés! Kérje orvosa tanácsát, vagy váltsa ki gyógyszereit lúgosító ételekkel!

Dehidratáltság

A megfelelő mennyiségű folyadékbevitel szintén az orvostudomány ősrégi dogmája. Szervezetünknek kiváló minőségű ivóvízre van szüksége a helyes működéshez. Ennek hiányában a savak eltározódnak a zsírszövetekben, ami elhízáshoz és más egészségügyi problémákhoz vezethet. Szervezetünk hidratáltságáról a víz mellett akár lúgosító hatású búzafűlével is gondoskodhatunk!

Változtasson életmódján, tapasztalja meg a lúgosítás előnyeit! Keressen bizalommal!

Asztalos László emv.
Telefon: 06 30 / 278-5256
E-mail: lackoegeszsegcentruma@gmail.com

Green Life Egészségcentrum | lúgosítás, lúgosító ételek | búzafű, búzafűlé | árpafű, árpafűlé | árake-partnerek

Magyar termék!